h

SP voor het eerst ooit de grootste in Grave!

19 maart 2015

SP voor het eerst ooit de grootste in Grave!

Foto: SP

Gisteren is de SP voor het eerst in de geschiedenis met 20,7% van de stemmen de grootste partij van de gemeente Grave geworden.

De SP laat daarmee het CDA met 19,1% en de VVD met 16% van de stemmen ver achter zich (klik hier voor volledige uitslag in Grave). Samen met de omringende gemeenten Cuijk, Oss, Uden en Boxmeer kleurt Brabant SP-rood. De inwoners van de gemeente hebben de VVD en PvdA afgestraft voor het asociale beleid wat dit kabinet voert en laten zien dat een socialer Nederland mogelijk is.

Er is ook in Grave veel werk verzet door vrijwilligers van de SP en we mogen trots zijn op het werk wat we verzet hebben. Esterse, Gasselse, Graafse en Velpse SP-Stemmers: Bedankt! Dit is het moment om lid te worden!

U bent hier