h

Hester Kruizinga lijstduwer provinciale staten

18 februari 2015

Hester Kruizinga lijstduwer provinciale staten

Foto: SP

Ons kerngroeplid, de Graafse Hester Kruizinga, is verkiesbaar voor de Provinciale Staten van Noord-Brabant op 18 maart.

Hester Kruizinga uit de Binnenstad van Grave staat als lijstduwer op plek 34 van de kieslijst voor de provincie. Deze symbolische plek laat zien dat de SP van Noord-Brabant ook de Graafse kiezer niet vergeet.

‘Het landelijke Grave profileert zich graag als ‘Bastion van Zorg’ van oudsher. Ik ben juist ‘bezorgd’ om de gevolgen van de privatisering; zowel voor de cliënten als het verzorgend personeel. Goede arbeidsvoorwaarden voor verzorgend personeel bij de verschillende zorginstellingen en veel meer lokale sociale woningbouw voor de werknemers, op provinciaal niveau kunnen we hier hopelijk meer doen.' aldus Hester

U bent hier